Over ons

Wij van VDB Hout zijn gek op hout. Hout is een mooi product waarmee je van alles kunt maken met een natuurlijke uitstraling.

Wij zijn in het bezit van een CNC gestuurde freesmachine waarmee wij voor onszelf en familie naamborden en tuinbanken hebben gemaakt met ingefreesde teksten en logo`s. Dit werd ook gezien door veel mensen die op bezoek of langs kwamen bij ons of familie en na het zien van de producten enthousiast werden en ook iets persoonlijks wilden hebben. Wij zijn bereid alles van hout te maken van tafels met stalen poten en een houten blad tot er met fotolijsten met een foto gemaakt naar u gewenste afmeting.

Door dit alles zijn wij op het idee gekomen dit uit te breiden en onze diensten aan te bieden via deze webshop.

Persoonlijk met Dennis

Goedendag, ik ben Dennis van den Berg eigenaar en directeur van VDB Hout.

Meubels van hout zijn echt mijn ding. Samen met mijn moeder Tonnie van den Berg en mijn vriendin Denise Baks deel ik deze passie.

Van origine hebben wij een aannemers en timmerbedrijf met een luxe werkplaats. Hierin maken wij onze kozijnen met ramen/deuren. Voor het frezen van de scharnieren en sloten hebben wij een computer gestuurde houtbewerkingsmachine staan, waar ook een tekenprogramma opzit om zelf diverse vormen uit te tekenen en deze vervolgens te frezen.

In 2015 hebben wij voor een familielid een bank gemaakt met daarin een tekst gegraveerd. Hierop kwamen zoveel positieve reacties dat wij besloten hier iets mee te gaan doen. Door het oprichten van VDB Hout kunnen wij mensen die een persoonlijke tekst of logo in hout gegraveerd willen hebben of deze cadeau willen doen aan familie/vrienden voor een bijzondere gelegenheid voorzien van een meubel op maat gemaakt.

Persoonlijk met Denise

Goedendag, ik ben Denise Baks (vriendin van Dennis).

Als je bij VDB Hout terecht ben gekomen door middel van één van de social media kanalen, dan heb je gezien wat ik doe.

Ik ben voornamelijk dus bezig met maken en plaatsen van foto’s van alle producten die VDB Hout maakt.

Daarnaast gebruik ik social media om inspiratie op te doen voor meubels die Dennis, eigenaar van VDB Hout, kan maken voor in ons huis. In drukke periodes help ik ook nog weleens in de loods door te zorgen dat u zich niet openhaalt aan een splinter en ga ik mee als VDB Hout op een beurs, braderie of ander evenement staat.